goldmillionaire.net
caps lock
Cégünkről bővebben...

A Gold Millionaire Ltd. az Egyesült Királyságban bejegyzett társaság, ami azzal a céllal jött létre, hogy egy hibrid aranyvásárlási konstrukció segítségével egyedülállóan kedvező áron tudjon tagjai számára befektetési aranyvásárlási lehetőséget biztosítani.

 

A Gold Millionaire Ltd. ügyvezető igazgatója Király Norbert, aki jelentős múltbéli üzleti tapasztalatokkal és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik. Norbert 2010 óta egy nemzetközi befektetői klub tulajdonosa és vezetője, a klub évek óta nagyon kedvező árakon kínál befektetési aranyat tagjainak, a Gold Millionaire üzleti rendszerének megalkotásával viszont egy olyan álom öltöt testet, ami forradalmian új lehetőséget nyit meg Gold Millionaire rendszer tagjai számára.

 

A Gold Millionaire Ltd. több országban bejegyzett leányvállalatokkal rendelkezik, folyamatosan növeli saját vagyonát, ami elsősorban befektetési aranyból, cash flow típusú beruházásokból és pénzügyi számlákból áll. A cég üzleti tevékenysége magas megtérülést eredményez, ennek az eredménynek és az egyedi üzleti rendszernek köszönhető, hogy cégünktől akár a piaci ár töredékéért tudnak a Gold Millionaire rendszer tagjai befektetési aranyat vásárolni.

 

Számunkra nagyon fontos a bizalom kiépítése és az átláthatóság, ezért a Gold Millionaire Ltd. rendszeres időközönként egy könyvvizsgálói jelentést tesz közé, melyben kimutatásra kerül a Mátrix Gold Utalvány tulajdonosok irányába a kötelezettségének az összege, valamint a fedezeti oldal pénzügyi számlák, befektetési arany készlet és egyéb befektetések, ezzel bizonyítja a cég, hogy nem pilótajátékról van szó.

 

Cégadatok:

Gold Millionaire Ltd.

Unit 22 Bulrushes Business Park, Coombe Hill Road, East Grinstead, West Sussex,
RH194LZ
United Kingdom

.
.
Kontakt