goldmillionaire.net
caps lock
Gold Millionaire Program

Biztosak vagyunk benne, hogy Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, hogyan tudnál
 

 • piaci ár alatt befektetési aranyat vásárolni;
 • kis összegből nagyot csinálni;
 • valódi passzív jövedelmet garantáló üzleti modellt találni?

 

A Gold Millionaire aranyvásárlási szisztémát neked találtuk ki! A Gold Millionare nem más, mint a világ legolcsóbb befektetési aranyvásárlási módszere, ami egyben egy cash-flow rendszer is.
 

Mindez annak köszönhető, hogy az amúgy is nagyon versenyképes árainkat ötvöztük egy rendkívül egyedi üzleti modellel.
 

Alapvetően kétfajta módon tudsz nálunk aranyat vásárolni:

 • Egy regisztráció után Start Utalvány Pontokat vásárolsz és a webshopunkból azonnal rendkívül versenyképes áron vásárolhatsz aranyat, melyet a világ bármely pontjára kiszállítunk, de választhatod a helyszíni átvételt vagy a tárolást is.

 • A másik út, ami sokkal több előnyt hordoz magában, de akár párhuzamosan is alkalmazható az előzővel, hogy 100 euró értékű GoldMillionaire Mátrix Gold Utalványokat vásárolsz, melyeket majd egy későbbi időpontban fogsz aranyra beváltani. Ebben az esetben a GoldMillionaire a Bónusz Utalvány számládon minden hónapban pontokat ír jóvá, melyeket a Webshopban arany vásárlásra tudsz szintén felhasználni.

A bónusz utalvány pontok felhasználásának következtében, az amúgy is nagyon kedvező árainkból még kedvezőbbek lesznek. Ezek után kérdezheted, hogy miért kapod ezt a magas kedvezményt a cégünktől? A Gold Millionaire a Mátrix Gold utalvánnyal rendelkező ügyfelei részére a befektetési arany értékesítésből, illetve egyéb üzleti tevékenységéből származó hasznának terhére bizonyos matematikai elvek alapján Bónusz Utalvány Pontokat ír jóvá, és az itt képződő Bónusz Pontokat befektetési aranyra tudod levásárolni.
 

Amikor vásárolsz egy 100 eurós Mátrix Gold utalványt, az utalványod elhelyezésre kerül egy úgynevezett 3-as vagy trinális dinamikus mátrixban. Az, hogy mennyi bónusz pont íródik jóvá havonta a Bónusz Utalvány számládon az attól függ, hogy az egyes utalványaidhoz, hány darab utalvány kapcsolódik hozzá az alsóbb szinteken. Fontos megjegyezni, hogy ha még nem kapcsolódik másik utalvány az alsóbb szinteken az adott utalványodhoz, akkor is kapsz Bónusz Utalvány Pontokat, tehát ezen a rendszeren csak nyerhetsz.
 

A mátrix dinamikussága és egyedisége pedig abban rejlik, hogy ha egy ügyfelünk egy Mátrix vásárlási utalványát beváltja, akkor a legrégebben vásárolt utalványa kerül először beváltásra, ilyenkor egy üres hely keletkezik a mátrixban, aminek a helyét az alatta lévő legrégebbi utalvány fogja betölteni és ezen elv alapján az alsóbb szintekről is fentebb kerülnek utalványok, ami általában anyagi szempontból jobb pozíciót jelent a fentebb kerülteknek.


Tehát egy olyan speciális, úgynevezett dinamikus mátrix rendszert hoztunk létre, amiben a felfele való mozgás is lehetséges, illetve teljesen automatikus.


Fontos pontok, melyek a rendszer egyediségét jellemzik:
 

 • Bármennyi 100 euró értékű pozícióval (Mátrix Gold utalvánnyal) rendelkezhetsz, ezek bármikor beválthatók és 999,9-es tisztaságú befektetési aranyra vásárolhatók le.
 • A saját Mátrix Gold pozícó(i)d már önmagukban aranyra váltható Bónusz Utalvány Pontokat generálnak, ameddig nem váltod vissza, a Bónusz Utalvány számlád egyenlege hónapról hónapra növekszik.
 • A mátrixban a pozíciód alatti pozíciók után kapott rendszeres Bónusz Pontokból azonos mértékben részesedsz, függetlenül attól, hogy saját utalvány, általad ajánlott tag utalványa vagy mások által ajánlott utalvány pozícióról van szó.
 • Ha új vevőt nem delegálsz, akkor is már 4 mélységből, 3 vagy több új tag, akik legalább egy db mátrix utalványt vásároltak delegálása esetén minden utalvány pozíciód alatt maximum 7 mélységből részesedsz kedvezményekben.

 

A Gold Millionaire Ltd. minden negyedévben egy könyvvizsgálói jelentést tesz közé, melyben kimutatásra kerül az utalványpontokban nyilvántartott tartozás összege a tagok irányába, valamint a fedezeti oldal pénzügyi számlák, befektetési arany készlet és egyéb vagyoni eszközök formájában, ezzel bizonyítja a cég, hogy nem pilótajátékról van szó.

 

Valósítsd meg az álmaid 5 egyszerű lépésben!

 • Regisztrálj!
 • Vásárolj Start Utalvány Pontokat, hogy Mátrix utalványokat vagy aranyat tudj vásárolni!
 • Váltsd át a Start utalvány pontjaidat 100 eurós Mátrix Gold utalványokra!
 • Használd a Bónusz Utalvány Számládon gyarapodó pontokat a webshopból történő vásárláshoz, így töredék áron tudsz aranyat venni!
 • Szerezz még több Bónusz Pontot, ajánld tovább a GoldMillionaire programot automata online marketing rendszerünk segítségével!

 

Amennyiben szeretnél további információkhoz jutni a Gold Millionaire rendszer működésével kapcsolatban, kérlek kattints a főoldalon a bővebb információt kérek gombra!
 

Ne felejtsd az egyetlen igazi, már évezredek óta ismert és elismert pénz az arany! Építsd fel Te is a GoldMillionaire rendszernek köszönhetően rakéta sebességgel az arany portfóliódat, biztosítsd be a jövőd generációkra előre és válj Te is Arany Milliomossá!

 

.
.
Kontakt