goldmillionaire.net
caps lock
Gold Millionaire hírlevél 2017.09.21.

Újabb pozitív fejlemények


Örömmel tájékoztatunk, hogy nagyon pozitívan alakulnak a Gold Millionaire cégcsoport projektjei. Beregszász belvárosi parkoló zónáinak a kiépítéséhez szükséges berendezéseket megrendeltük, szerencsés esetben akár már október közepétől szedhetjük a parkoló díjakat. Várakozásunk szerint ez a projekt még magasabb megtérülést fog hozni, mint az amúgy is nagyon szépen teljesító önkiszolgáló autómosóink:)

A beregszászi önkiszolgáló autómosónk már az 5. hónapot zárta növekvő forgalommal, kíváncsiak vagyunk, hogy meddig fogjuk tudni ezt fokozni, egyelőre még van benne tartalék. Sajnos a korábbi helyszínre tervezett munkácsi autómosó beruházásunk meghiúsult, mert egy középnyomású gázvezeték megy el a telek alatt és annak ellenére, hogy a város megadta az építési engedélyt, Kiev nem adta meg a közmű engedélyt. De ahol egy ajtó bezárul, ott kinyílik egy másik:) A munkácsi piac közvetlen szomszédságában, egy alkalmi vételre akadtunk. Egy 2000 nm-es telket 47.000 dollárért tudtunk megvásárolni, ennek a teleknek az értéke a mosó felépítése után legalább a duplájára fog emelkedni. Terveink szerint karácsonyra üzemelni fog az új 5 állásos mosó, már elkezdtük a földmunkákat.

Nagyon szépen fejlődik az oxyfa ültetvényünk 13 hetesen a fák már 2m felettiek. Újabb alkalmi áron megszerezhető földterületeket találtunk, ahol tavasszal új ültetvényeket tudunk telepíteni.

Magyar leányvállalatunk a Golden Riverstone Kft. vásárolt 2 kriptovaluta bányász számítógépet, így az októberi bónuszpont osztásba már ezen gépek teljesítménye is befog kerülni, igaz, hogy a másodjára vásárolt gép, csak a napokban lesz beállítva termelésbe. Eddig nagyon biztatóak a tapasztalataink, éven belüli megtérülést várunk:)

Megalapításra került a Gold Millionaire Ltd. legújabb magyar leányvállalata az Anti-aging Forever Kft. és egyúttal kibérelt a cég egy debreceni belvárosi üzlethelyiséget, ahol egy 3 gépes Forever Sun egészséges szolárium szalont hozunk létre. A szolárium gépek mellett egy kis shop is üzemelni fog a szalonban, ahol táplálékkiegészítőket lehet majd vásárolni. Amennyiben a várakozások bejönnek, 10 további szalon nyitását tervezzük országszerte.

Elkészült a https://goldmillionaire.net újabb fejlesztése, a webiroda marketing menüjében már egy harmadik ajánló linket is találsz, ami az elkapó (landing page) oldalra mutat, ez szintén tartalmazza az ajánlói kódodat. Amennyiben szeretnéd tovább ajánlani cégcsoportunk szolgáltatását és extra bónusz pontokra szert tenni, annyi csak a feladatod, hogy el kell küldened ezt a linket a barátodnak vagy üzlettársadnak és ha kéri a bővebb információkat a többi már az automata marketing rendszerünk feladata:)

Kialakulóban van még egy bombasztikusnak ígérkező üzleti lehetőség kiaknázása, de erről majd a következő hónapban írunk:)

Vásárolj újabb Mátrix Gold Utalványokat és ajánld a Gold Millionaire-t ismerőseidnek és tapasztald meg az egyre érezhetőbb cash flow áramlást, ami igazi passzív jövedelmet képes generálni számodra is!

Sok sikert!
Gold Millionaire Ltd. vezetősége

.
.
Kontakt