goldmillionaire.net
caps lock
Munkácson épül az új önkiszolgáló autómosónk

3 új projektünk fut párhuzamosan
 

Örömmel tájékoztatunk, hogy továbbra nagyon pozitívan alakulnak a Gold Millionaire cégcsoport projektjei, nagy izgatottsággal éljük meg ezeket a hónapokat. Beregszász belvárosi parkoló zónáinak a kiépítéséhez szükséges berendezéseket megrendeltük, nagyrésze már meg is érkezett, még egy-két jogi dokumentum aláírása következik, a célunk, hogy október végére, legkésőbb november elejére kiépítsük a rendszert és üzembe is állítsuk. Várakozásunk szerint ez a projekt még magasabb megtérülést fog hozni, mint az amúgy is nagyon szépen teljesító önkiszolgáló autómosóink, amit a Mátrix Aranyvásárlási Utalvány tulajdonos tagjaink a magasabb bónusz pont jóváírás formájában fognak megérezni.

A beregszászi önkiszolgáló autómosónk már az 6. hónapot zárta növekvő forgalommal:) Elkezdtük a munkácsi Osmo Car Wash autómosó építési munkáit, az alapozás, padlófűtés és az aljazatbetonozás már elkészült és a gépészetet tartalmazó konténer házat is megrendeltük. Ez egy 5 állásos önkiszolgáló autómosó lesz, porszívó szigettel és közvetlenül a munkácsi piac mellett. További terveink között szerepel, hogy a telek másik felére egy kamion mosót építsünk, ami szintén kuriózum lesz, mivel Munkácson nincs kamionmosó, viszont számos vállalkozás van, akik kamionokkal rendelkeznek. Természetesen modern önkiszolgáló autómosó sincs, a miénk lesz az első:)

Magyar leányvállalatunk a Golden Riverstone Kft. vásárolt 2 kriptovaluta bányász számítógépet, így az októberi bónuszpont osztásba már ezen gépek teljesítménye is bekerült, igaz, hogy a másodjára vásárolt gépet technikai okok miatt csak a hónap legvégén sikerült beüzemelni.

A Gold Millionaire Ltd. legújabb magyar leányvállalata az Anti-aging Forever Kft. a Debrecen, Csapó utca 88. szám alatt egy 3 gépes Forever Sun egészséges szolárium szalont hoz létre. A szolárium gépek mellett egy kis shop is üzemelni fog a szalonban, ahol táplálékkiegészítőket lehet majd vásárolni. Amennyiben a várakozások bejönnek, 10 további szalon nyitását tervezzük országszerte. Pillanatnyilag még az áramfejlesztés jóváhagyására várunk az E-on oldaláról, illetve az üzlethelyiség közepén elhelyezkedő vasbeton tartófalon kell egy ajtónyílást vágatnunk.

 

 

Terveink szerint 2017 karácsonyára mindhárom új projekt már termelni fog, ami óriási előrelépést fog jelenteni a Gold Millionaire részére, nem csak szakmailag, de jövedelmezőség szempontjából is. Az idei év végére egy újabb leányvállalat alapítását tervezzük, ami szintén kuriózum lesz a piacon. Bátran kijelenthetjük, hogy a Gold Millionaire egy világszinten egyedülálló és zseniális üzleti szisztéma, amihez még csak hasonlóval se találkozhattunk korábban:)

Vásárolj újabb Mátrix Gold Utalványokat és ajánld a Gold Millionaire-t ismerőseidnek és tapasztald meg az egyre érezhetőbb cash flow áramlást, ami igazi passzív jövedelmet képes generálni számodra is!


Sok sikert!
Gold Millionaire Ltd. vezetősége

.
.
Kontakt