goldmillionaire.net
caps lock
Fantasztikusan alakulnak új projektjeink

Nagyon jó hírekről tudunk beszámolni, a projektjeink nagyon jól haladnak és egy új ukrán lányvállalatot is létrehoztunk a napokban:)
 

Egy inspiráló akcióval szeretném kezdeni. Azok a tagjaink, akik december 6-ig legalább 2.000 euró értékben START Utalványpontokat vásárolnak 100 euró bónusz Utalványpont jóváírásban részesülnek. És minden további megkezdett 2.000 euró vásárlás után újabb 100 euró bónusz Utalványpont jár. A maximális elérhető bónusz az 1000 Utalványpont. A vásárlást és a bónuszokat MÁtrix Gold utalványok vásárlására kell fordítani. Az egyetlen feltétel, hogy a Mátrix Gold utalványait a tag 6 hónapon belül ne váltsa vissza, mert ebben az esetben a bónusz visszavonásra kerül. A havonta termelődő bónusz pontok természetesen szabadon felhasználhatók. Ennek az akciónak köszönhetően fél évre garantált 5% nyereséget könyvelhetsz el, melyet kiegészítenek a havi bónuszok:)
Az akció célja a GOLD MILLIONAIRE cégcsoport beruházásainak felgyorsítása és és ezáltal minél jobb piaci pozíciók megszerzése.


Célunk, hogy december 6-án megnyisson a munkácsi Osmo Car Wash autómosónk

Szépen haladnak a munkák Munkácson, egy 5 állásos önkiszolgáló autómosónk épül. A napokban befejeződik a térkövezés, a helyére került a gépészetet tartalmazó konténerház és már a szerkezetépítési munkák is elkezdődtek. Terveink szerint ha semmilyen váratlan lassító tényező nem jön közbe, akkor december 6-án megnyitunk. A decemberi időszak mindig erős szokott lenni, ezért a beregszászi autómosónknál is rekord becételre számítunk.A Royal Parking Ltd. már elkezdte az előkészületei munkákat

Leányvállalatunk a Royal Parking Ltd. nyerte el a lehetőséget, hogy Kárpátalján elsőként, Munkácson egy belvárosi fizetőparkoló rendszert kiépítsen és üzemeltessen. Bár egy kicsit még kitolódott a projektünk indulási időpontja, ettől függetlenül, most már a finishben vagyunk. Legyártásra kerültek a parkoló autómata oszlopaink, megérkeztek a sorompós rendszerekhez a kapszulák, melyekben a jegykezelő fog ülni, illetve a napkban a jelzőtáblák betonozását is elkezdjük. Terveink szerint decemberben mindennel elkészülünk és ez a projekt is üzemelni fog:) 

 

 

Új ukrán leányvállalatunk az Orgone Spring Water Ltd.

A napokban került megalapításra az Orgone Spring Water Ltd. leányvállalatunk. Egy kárpátaljai forrásvíz kút és palackozó megvásárlása előtt állunk, mely előzetes piacelemzésünk alapján nagyfokú üzleti potenciált jelent a jövőre nézve. A kiváló minőségű forrásvíz palackozásán kívül, egy speciális technológiát is tervezünk alkalmazni. Egy feltalálóval együttműködve oxigént kötünk meg a vízben, valamint mágneses eljárással a víz szerkezetét is megváltoztatjuk, így H2O8 képletű vizet hozunk létre, ami már gyógyhatással is bír. Ezen kívül ízesített forrásvizet is tervezünk forgalmazni, ilye nem lehet kapni Kárpátalján. Közeli kapcsolataink vannak a környék kereskedőivel, ezért a helyi piac garantálva van, de exportban is gondolkodunk. Kapcsolt üzleti lehetőség, hogy szombatonként ajándék vizet kapnának az Osmo Car Wash autómosók ügyfelei:)

2018-tól cégcsoportunk 2 autómosója és egy belvárosi parkoló zónája már teljes kapacitással fog üzemelni, amit kiegészít a kriptovaluta bányászati tevékenységünk. Az év legelején indul az Orgone Spring Water palackozó, valamint a debreceni Forever Sun egészséges szolárium szalon kialakítása is folyamatban van:)

Vásárolj újabb Mátrix Gold Utalványokat és részesülj havi bónusz pont jóváírások formájában Te is eredményeinkből!

Üdvözlettel,
Gold Millionaire vezetőség
https://goldmillionaire.net

 


 

.
.
Kontakt