goldmillionaire.net
caps lock
Rendületlenül megyünk előre

Decemberben sikeresen befejezte a Royal Parking Ltd. leányvállalatunk a beregszászi belvárosi parkoló zóna kiépítését. Nagyon optimisták voltunk és nem számítottunk rá, hogy bizonyos törvényi előírások az időben lassítani fogják a rendszer éles indulását. A január a rendszer tesztelésével, a lakosság szokatásával és az önkormányzat monitoringjával telt. Nagyon sok munka volt vele.


A teszt időszak viszont kiemelkedően jó számokat mutat, február 12-étől végre élesben működünk és minden tagunk legalább dupla bónusz pont jóváírásra számíthat, mint az előző hónapokban.


Félkész állapotban van Debrecenben az Anti-aging Forever Kft. leányvállalatunk első Forever Sun Szolárium és Shop szalon kialakítása is, a nyitás 2018 március elejére van tervezve. Ez egy újfajta, csúcstechnológiás csövekkel ellátott szolárium szalon lesz, ami attól különbözik társaitól, hogy a káros UV A sugárzástól teljesen mentes, különböző színű csavart csövek vannak a gépekben, melyek kifejezetten jótékony hatással vannak a bőrre.


Az Osmo Car Wash Ltd. leányvállaltunk legújabb beruházása a munkácsi önkiszolgáló autómosó is elkészült, végre bekötötték az ipari áramot, így napokon belül nyitunk. A beregszászi autómosó továbbra is kiváló, folyamatosan növekvő bevételeket termel. 


Az Orgone Spring Water Ltd. leányvállalatunk egy forrásvíz kutat és palackozót szeretett volna megvásárolni, de az ingatlan jogi átvilágítása során problémák merültek fel és elálltunk a vásárlástól. Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy megtaláltuk a megoldást és a projektet még magasabb színvonalon megfogjuk tudni valósítani. Ez egy hosszabb előkészítést és kivitelezést igénylő projekt lesz, de akár egész Kárpátalját elfogjuk tudni látni saját palackozású forrásvizünkkel.


A http://goldenriverstone.com webáruházunkban egy ideje megtalálhatóak a svájci Argor Heraeus befektetési arany termékek, a jövőben várhatóan ez a cég lesz a fő partnerünk, mivel 2g-os kiszerelésű lapkát is gyártanak, melyek már megtalálhatóak a webáruházban, másrészt Európa legismertebb és nagy múltú öntödéjéről van szó.


Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Mátrix utalványokkal rendelkező Gold Millionaire tagjaink maximálisan megtalálják a számításaikat az általunk létrehozott üzleti rendszerben és ennek köszönhetően folyamatos és növekvő Bónusz Pontokban részesüljenek, melyet aranyra válthatnak át.

2018 február 23-án 18 órás kezdettel Gold Millionaire tájékoztató előadást tartunk Budapesten a Lurdy Házban, melyen Téged is örömmel látunk és javasoljuk, hogy hívd el azon ismerőseidet, akik érdeklődnek az általunk kínált üzleti lehetőség iránt. A rendezvényen többek között összefoglaljuk a cégcsoport eddigi eredményeit, vagyoni helyzetét. Az alábbi linkre való kattintás után tudsz jelentkezni:
http://www.milliomosinas.hu/kepzes/85


Üdvözlettel,
Gold Millionaire vezetőség

.
.
Kontakt