goldmillionaire.net
caps lock
Nagyot léptünk előre, már 4 cash flow projektünk fut


Végre 03.28-án számos hátráltató jogi procedúra után elindult a beregszaszi belvárosi parkoló zóna. Ezzel nagy lépést tett cégcsoportunk előre. 
 

Több tárgyaláson vagyunk túl az ungvári parkoló zóna kialakításával kapcsolatban. Royal Parking Ltd leányvallaltunk nagyon jó eséllyel pályázik a 620 parkolóhelyes belvarosi zona kiépítésére és üzemeltetésére. 
 

Március közepétől üzemel a munkácsi Osmo Car Wash önkiszolgáló autómosónk  is, folyamatosan mennek a rádióreklámjaink, aminek köszönhetően hétről-hétre emelkedik a forgalmunk. Szükség lesz még 2-4 hétre, hogy megfelelően beinduljon, de szépen alakulunk.
 

A beregszaszi autómosó forgalma nagyon stabillá vált, az elmúlt hónapokban ez a bevétel nagyon nagy segítséget jelentett a tervezettnél jobban elhúzódó projektjeink finanszírozásában.
 

A debreceni Forever Sun szolárium szalonunk is megnyitott, ennek köszönhetően áprilistól szinte egycsapásra már 4 projektünk kezdett el bevételt termelni, ami majustól látható eredményeket fog mutatni a bónusz pont jóváirasokban is:)
 

A Gold Millionaire nagy fejlődés előtt áll, most már mindenki láthatja komoly eredményeinket! Itt az idő, hogy újabb GM mátrix utalványokat vásárolj és növekvő mértékű bónusz pontokban részesülj!

.
.
Kontakt