goldmillionaire.net
caps lock
Gold Millionaire hírlevél 2018.06.12.

Kedves Gold Millionaire Tagunk!
 

Az alábbiakban az aktuális híreinkről, projektjeinkről olvashatsz. 
 

1. Beregszászi autómosó: ez a projektünk frekventált fekvése és modern technológiájának köszönhetően Beregszász legnagyobb forgalmú autómosója. A múlt havi forgalmunk a kevés csapadéknak köszönhetően egy kicsit alacsonyabb volt, mint a megszokott, de ettől függetlenül az autómosó jó teljesít. Mivel a legolcsóbbak voltunk a környéken, ezért június elsejétől 50%-al emeltük az árainkat, amitől magasabb bevételt és profitot várunk. Egyúttal új marketing kampányt is indítottunk, rádió reklámmal összekötve.
 

2. Munkácsi autómosó: Munkácson a piac mellett található ez az 5 állásos autómosónk. Néhány műszaki probléma hátráltatta eddig az igazán jó forgalom elérését. A feszültség ingadozás tönkretett több szivattyút és a zsetonváltó is meghibásodott. Mostanra úgy néz ki, hogy sikerült megtalálni a műszaki megoldást a feszültség szabályozásra és minden akadály elhárul. Júniusban itt is egy nagyobb reklámkampánnyal készülünk.
 

3. Beregszászi belvárosi parkoló zóna: ez a projektünk egyelőre sajnos nem hozta a várt eredményeket, ennek az volt az oka, hogy csak június 1-étől lépett érvénybe a törvény, hogy a tilosban parkolókat büntetni lehessen. Ezért többen inkább a szabálytalan parkolást választották. Most, hogy már komoly büntetések róhatók ki a szabálytalanul parkolókra, illetve a gépkocsikat is elszállíthatják magasabb bevételekre számítunk.
 

4. Debreceni Forever Sun szolárium: Túl van az első hónap működésen és már közel 50 szolárium bérletet sikerült értékesíteni, folyamatos akciókkal igyekszünk egyre több ügyfelet szerezni. A napokban elkészült egy reklámfilmünk, valamint június 17-én egy Egészség, sport és szépség fesztivál lesz Debrecenben, ahova több ezer főt várnak, minden vendég egy szórólapot és egy kedvezményes szoláriumozásra feljogosító kupont fog kapni ajándékba, ami várhatóan nagy lendületet fog adni a következő időszakra.


5. Oxyfa ültetvény: Éppen most egy éves az ültetvényünk, a fák törzse vissza lett vágva 10 cm magasságban. Azóta megjelentek rajtuk az új hajtások. Június végéig egy új telepítést is tervezünk, a földterület már a rendelkezésünkre áll.


Van még egy leányvállalatunk az ukrajnai Orgone Spring Water Ltd. ez a cég egy forrásvíz kúttal rendelkező telket készül megvásárolni és forrásvíz palackozással foglalkozna. Egyelőre a beruházáshoz szükséges teljes tőke még nem áll a rendelkezésünkre, de az engedélyezési szakaszt már elindítottuk. Kiváló minőségű és nagyon magas kapacitású a kút, ami komoly potenciált rejt magában.

Pályázatot nyújtottunk be a Ungvár város belvárosi parkoló zónáinak az üzemelésére, ami több, mint 600 parkoló helyet foglal magába, a belváros egész nap tömve van gépkocsikkal, ezért számításaink szerint jó üzleti lehetőséggel van dolgunk.


Menedzsmentünk a következő hónapokban elsősorban a meglévő projektjeink hatékonyabbá tételére koncentrál, hogy minden lábunk profitot termeljen, ami a tagjainknak kiosztandó bónusz pontokban kell, hogy megmutatkozzon.


Üdvözlettel,
Gold Millonaire Ltd. vezetőség

.
.
Kontakt