goldmillionaire.net
caps lock
További nagy tervek ősztől

A nyár eddig viszonylag szolidabb forgalmakat hozott az egyes projektjeinknél, így azzal töltöttük az időt, hogy felkészüljünk az őszre és megújult lendülettel folytassuk a munkát.
Korábban már írtam róla, hogy a beregszászi és munkácsi autómosóknál voltak kisebb technikai problémáink, a zsetonváltókat cserélni kellett, egy-két szivattyút is el kellett küldeni javításra, illetve most legutóbb az egyik villany vezeték égett le, valószínűleg villámcsapás miatt. Szerencsére minden problémát megoldottunk és az üzemelés folyamatos.
 

A beregszászi parkoló zóna sorompós részének teljes automatizálása augusztusban fejeződik be, ami jelentős megtakarításhoz fog vezetni, 4 fő kezelő bérét megtakarítjuk. Ezidáig csak a sorompóval lezárt két utcában lévő parkoló zónát üzemeltettük, mert szeptember végén lép életbe az a törvény, ami lehetővé teszi a tilosban parkolók büntetését. Ungvár belvárosi parkoló zónáinak (600 parkoló hely) is megpályáztuk, egyelőre még várunk a végeredményre.
 

Az oxy-fa ültetvényünk egy része gyönyörűen fejlődött, ami a fotón is látható, sajnos egyes fák a fagy áldozatai lettek, viszont egy új ültetéssel gondoskodtunk a pótlásról.
 

Már év eleje óta dolgozunk egy új projekten egy forrásvíz kút és palackozó létrehozásán. Egy 3000 m2 alapterületű telken fekszik az a kút, amiből kiváló minőségű forrásvizet tudunk kinyerni, ráadásul rendkívül magas vízkapacitással is rendelkezik. A víz az egyik legnagyobb érték Földünkön, ráadásul most ehhez szinte ingyen juthatunk hozzá, ha ez a beruházás megvalósul:)

Terveink között szerepel magas megtérülésű ingatlan beruházások megvalósítása is, elsősorban a kanári-szigeteki Tenerife a kiszemelt helyszín.

Az új beruházások átmenetileg cégcsoportunk likviditását is csökkentik, ezért az ÁSZF 3.3. pontjának az utolsó bekezdését módosítottuk, miszerint a Mátrix Gold Utalványok visszaváltási ideje 90 napra módosul, de hamarabb teljesítés természetesen lehetséges, ez legtöbb esetben így volt korábban is.
 

Az új beruházásink jelentős tőkét igényelnek, fejlődésre viszont mindenképpen szükség van, ezt a tőkét pedig elsősorban új Gold Millionaire utalványok eladásával tudjuk előteremteni, ezért minden tagunknak, aki 2018. szeptember 10-ig Start utalvány pontot vásárol, minden 1000 euró érték után 50 euró bónusz pontot írunk jóvá, de maximum 500 bónusz pontot. Annyi megkötés van, hogy amennyiben 6 hónapon belül az eredeti utalványpontjaidat vissza szeretnéd váltani aranyra, akkor a bónusz is visszaírásra kerül. A bónusz viszont azonnal aranyra vagy Mátrix Utalványra váltható.

Arra szeretnénk kérni minden tagunkat, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, amennyiben Start Pont vásárláshoz utaltok a bankszámlánkra, küldjetek egy e-mailt a support@goldmillionaire.net e-mail címre, melyben szerepel az ID számotok és az összeg, amit elutaltatok.

Köszönjük, hogy megtiszteltél figyelmeddel!

Üdvözlettel,
Gold Millionaire vezetősége

.
.
Kontakt